Köszönti Önt a
Luna uszodatechnika

A Luna uszodatechnika Győr mellett Abdán már 1998 óta gyárt műanyag medencéket. Magas színvonalú földbe süllyesztett úszómedencék széles méret, forma-és technológiai választékát gyártja és telepíti. A vállalkozás szolgáltatásai az árajánlat adásától a teljes körű kivitelezésen keresztül a szerviz és karbantartási munkákig terjednek.

Polipropilén medence

Az általunk használt minőségi német alapanyag , a professzionális hegesztőgépek és a szakképzett, tapasztalt munkatársak a garancia arra hogy minőségi kivitelezésben készüljön el az ön által megálmodott úszómedence.

Tovább

Fóliás medencék

Zsaluelemből készülő medence Egyedi méretű és alakú fóliás medencéket lehet készíteni betonszerkezet építésével, zsalukő felhasználásával. A zsalukövek általában 50 cm hosszúak, a belőlük készíthető fal vastagsága 20-40 cm lehet, magasságuk 25cm.

Tovább

Medence fedések

A fürdőszezon meghosszabbítását, ill. az időjárás viszontagságainak kivédését a medence víz fűtésével és az úszómedence-lefedésekkel lehet megoldani. A fedések a nap melegét átengedik, a hűvös levegőt kívül tartják és hőcsapdaként működve...

Tovább

Medenceépítést tervez?

Request online