Szolgáltatásaink

Mi mindent megteszünk, hogy megrendelőink úgy érezzék, végre megtalálták az elképzelésüket. Szakmailag jól felkészült csapatunk minden tavasszal és ősszel előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt, hogy a medencéje szakszerűen téliesítve, illetve a fürdőszezonra felkészítve legyen.

Megrendelőink elvárása a gyors, precíz, pontos munka, mi mindig teljesítjük az elvárásokat.
Munkatársainkkal mindent megteszünk annak érdekében, hogy partnereinket a legszélesebb körű kiszolgálásban részesítsük és szakmai tapasztalatainkkal megbízható üzemeltetői hátteret biztosítsunk! Cégünk a hosszú távú bizalom kiépítésére törekszik.

Bátran forduljanak hozzánk műszaki és technikai kérdésekben, a mögöttünk álló többévtizedes szakmai tapasztalatunk garanciát jelent.

Karbantartás? Itt vagyunk!

 Szolgáltatásaink közül:
 – Telepítés
 – Éves karbantartás
 – Téliesítés
 – Tavaszi medence indítás
 – Szervíz

Medence téliesítés kedvező feltételekkel.
Vegye igénybe szolgáltatásunkat, hogy jövőre is problémamentesen használhassa medencéjét!

A medence téliesítés célja, hogy megóvjuk a medence szerkezetét, a burkolatot, a gépészeti elemeket, valamint a csöveket a fagy okozta sérüléstől, illetve, hogy a vizet is tisztán tartsuk. A téliesítést akkor érdemes elkezdeni amikor a vízhőfok tartósan 15 fok alá süllyed. A medence téliesítésének első lépése a vízben található kiegészítők eltávolítása, amelyeket télen száraz helyen kell tárolni. Vegyük ki a létrát, a merülő gépészeti elemeket és ne feledkezzünk meg az esetleges fényforrásokról sem! A vízszintet a szkimmer alá engedjük le, majd víztelenítsük a csöveket. A fizikai szennyeződések eltávolításáról valamint az algamentesítésről se feledkezzünk meg!
A medence téliesítésének fontos lépése a téliesítő folyadék adagolása és elkeverése, a fagytestek elhelyezése a víz felszínén, majd a téli medencetakaró felhelyezése.
A gépházban gondoskodjunk a szivattyú víztelenítéséről, valamint a szűrő tisztításáról! A szivattyút fagymentes, száraz helyen teleltessük.
A medence téliesítése összetett folyamat, amely sok kisebb lépésből áll, de gondos munkával a tavaszi beüzemelés sokkal egyszerűbb lesz!
Forduljon bizalommal hozzánk és bízza profi szakembereinkre a feladatot!

Medenceépítést tervez?

Request online