Szolgáltatásaink

 Szolgáltatásaink közül:
 – Telepítés
 – Éves karbantartás
 – Téliesítés
 – Tavaszi medence indítás
 – Szervíz

Medence téliesítés kedvező feltételekkel.
Vegye igénybe szolgáltatásunkat, hogy jövőre is problémamentesen használhassa medencéjét!

A medence téliesítés célja, hogy megóvjuk a medence szerkezetét, a burkolatot, a gépészeti elemeket, valamint a csöveket a fagy okozta sérüléstől, illetve, hogy a vizet is tisztán tartsuk. A téliesítést akkor érdemes elkezdeni amikor a vízhőfok tartósan 15 fok alá süllyed. A medence téliesítésének első lépése a vízben található kiegészítők eltávolítása, amelyeket télen száraz helyen kell tárolni. Vegyük ki a létrát, a merülő gépészeti elemeket és ne feledkezzünk meg az esetleges fényforrásokról sem! A vízszintet a szkimmer alá engedjük le, majd víztelenítsük a csöveket. A fizikai szennyeződések eltávolításáról valamint az algamentesítésről se feledkezzünk meg!
A medence téliesítésének fontos lépése a téliesítő folyadék adagolása és elkeverése, a fagytestek elhelyezése a víz felszínén, majd a téli medencetakaró felhelyezése.
A gépházban gondoskodjunk a szivattyú víztelenítéséről, valamint a szűrő tisztításáról! A szivattyút fagymentes, száraz helyen teleltessük.
A medence téliesítése összetett folyamat, amely sok kisebb lépésből áll, de gondos munkával a tavaszi beüzemelés sokkal egyszerűbb lesz!
Forduljon bizalommal hozzánk és bízza profi szakembereinkre a feladatot!

Medenceépítést tervez?

Request online