Luna Uszodatechnika
Medence ajánlatkérés

Ahhoz, hogy minél pontosabb ajánlatot tudjuk Önnek adni, kérjük a lenti űrlap segítségével adja meg a tervezett medence paramétereit.

Kérjük, hogy az űrlap kitöltésével segítse munkánkat!

  MedenceMedence fedésMedence gépészet  Ügyfeleink visszajelzései

  “Nekünk már a második medencénket készítik Robiék. Több mint 10 éve az elsőt még kék műanyagból, aztán most költözés miatt a második már az új fehér színben. Természetesen a szokott kiváló minőségben, gyors , pontos munkát végeztek. Másodszorra is csodaszép medencék lett! Köszönjük Robi!”
  Palkovics László
  28.10.2022
  “Családom és főleg unokáim miatt csináltattam medencét a kertbe már 3 éve. Mikor elkészült mindenki ámult , a fehér medencében a türkizkék víz látványa csodálatos. A céget mindenkinek ajánlani tudom. Igaz hogy rengeteg a munkájuk de hozzánk mindig pontosan érkeztek, szépen dolgoztak, rendet hagytak maguk után.”
  Frank Tímea
  28.10.2022
  “Végre megvalósult a tervünk hogy a meleg nyarakat elviselhetőbbé tegyük a gyerekeknek. Medencét és hozzá fedést építtettünk Schneider úrral. Mivel lányaim szeme és bőre érzékeny a vegyszerekre ezt is megoldották ú.n. sós rendszer beépítésével. Ezáltal nyáron már piros szemek és vakarózás nélkül tudtuk élvezni a medence lágy vizét. A medence pár nap alatt elkészült, majd a tereprendezés is. A fedésre sajnos több időt kellett várnunk de megérte ,hiszen jóval melegebb a medence vize, ezáltal még szeptemberben is fürödhettünk.”
  Fekete R.
  28.10.2022
  “Medencét szerettünk volna, gyermekeink örömére. Több helyen érdeklődtünk, ismerősöket is kérdezve és mindenki a Luna Uszodatechnikát ajánlotta elsősorban. Valóban jó döntésnek bizonyultak! Korrekt árajánlat után terepszemle és megbeszélések következtek, majd időpontot egyeztettünk az építésre. Előtte már elkészült a beton alap, vártuk a kezdést. Sajnos aznap reggel nagyon esett az eső. Azt hittük hogy nem jönnek,csúszik az egész. De nem! Hoztak magukkal óriási pavilonsátrat amit a medence gödör fölé felállítottak és alatta vízmentesen tudtak dolgozni. A vezető elmondta hogy ez szokásos, nem lehet eltérni az ütemtervtől mert akkor mindenkinek tolódik az ígért időpont. Hát ezért is ajánlották őket annyian. Az ilyen hozzáállás ritka és becsülendő. A családunk is az elégedett vevők sorát gyarapítja és bátran ajánljuk másoknak is.”
  Polgár F.
  28.10.2022
  “Barátaink javaslatára választottuk a céget medencénk elkészítésére. Fontos volt számunkra hogy ne viszonteladótól vásároljunk, a Luna Uszodatechnika saját gyártású medencéket kínál. Nem csalódtunk! Olyan lett amilyet szerettünk volna, egyedi méretű és formájú. Minden elvárásunk teljesült. Köszönjük.”
  N. Éva
  28.10.2022
  christopher-campbell-rDEOVtE7vOs-unsplash
  “Évekig tanakodtunk, hogy csináljunk-e medencét a kertünkben. Aztán egy gyors elhatározást tett követte. Ismerős ajánlásával jutottunk el a Luna Uszodatechnikához, de természetesen máshonnan is kértünk ajánlatot. Az Ő ajánlatuk bizonyult a legjobbnak, és személyes találkozás után egymás kezébe csaptunk. Jó döntésnek bizonyult. A medence gyorsan, kitűnő minőségben elkészült. Már két nyarat éltünk át a medencével, és más életminőséget biztosít. Tavasztól-őszig ülünk a medenceparton, fürdünk és olyan, mintha állandóan nyaralnánk. A medence 2 év után is olyan, mintha vadonatúj lenne, mindig ragyogó tiszta a vize, a gépészete is kitűnően működik. Mindenkinek csak ajánlani tudom, álmodjon a kertjébe egy bármekkora medencét a hely és a pénztárcája függvényében, és mindenképpen építesse a Luna Uszodatechnikával!”
  Kovács T.
  28.10.2022
  “Schneider Róbert cégvezetőtől érdeklődtem a medencék iránt és a legkorrektebb ajánlatot tőlük kaptam. Gyorsan döntöttem és azóta is örülök, hogy jól, villám gyorsan szuper medencénk lett. Minden szakmai kérdéssel és aprósággal fordulhatok hozzá, mindig kedves, türelmes és segítőkész. Csak ajánlani tudom, 100%-ig megbízhat benne. Jó pancsolást kívánok!"
  Nagy Katalin
  28.10.2022