Hőszivattyú a maximális kényelemért!

Hőszivattyú a maximális kényelemért!

A hőszivattyú használata a medence fűtésének legjobb megoldása! Hosszabbítsa meg a szezont, és hozza ki a maximumot kerti medencéjéből!

Egyetlen kerti medence sem képes önmagában tökéletes kényelmet nyújtani tulajdonosainak, szükség van néhány praktikus gépészeti eszközre és kiegészítőre, amikkel magasabb szintre lehet emelni a fürdőzést. Általában az egyik legnagyobb kihívást jelentő feladat a medencevíz kellemes hőmérsékletének biztosítása, ugyanis a természetes párolgás miatt könnyen hűl a víz még egy kevésbé meleg nyári estén is. 

Takaró használatával csökkenthető ugyan a hőveszteség, de igazán hatékony megoldást csak a me

dence vizének fűtése jelenthet, ehhez pedig a hőszivattyú jelenti a legokosabb választást!

A medence hőszivattyú alkalmazása egyszerű és kényelmes, hiszen a megfelelő beállításokat követően szinte észrevétlenül teszi a dolgát. Mivel ez a berendezés elsősorban a levegőben természetes módon jelenlévő hőt használja fel ahhoz, hogy a kívánt hőmérsékletűre melegítse a vizet, környezetbarát és egyben rendkívül gazdaságos is.

A hőszivattyú azonban csak akkor váltja be a hozzá fűzött reményeket, ha teljesítménye a medence méretéhez van igazítva, ezért körültekintően kell választani. Célszerű egy kicsivel erősebb modell mellett dönteni, mint amit a térfogat indokolna, ennek köszönhetően ugyanis gyorsabban felmelegszik a víz, vagyis egy-egy alkalommal kevesebb ideig üzemel. Emellett természetesen az is fontos, hogy a kiszemelt berendezés neves gyártó terméke legyen, hiszen ez garantálja a megbízható, gondtalan használatot hosszú távon.
Medence hőszivattyú alkalmazásával akár már kora tavasszal kezdetét veheti a fürdőszezon és egészen ősz végéig eltarthat! Használja ki Ön is a korszerű berendezésben rejlő lehetőséget, és élvezze a kerti medence kényelmét akkor is, ha az időjárás kevésbé kedvezően alakul!
Amennyiben kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban vagy szeretne tanácsot kérni a hőszivattyú helyes méretezését illetően, szívesen segítünk!

Vélemény, hozzászólás?